Kokemusta.

Arokivi Oy on perheyritys, joka on toiminut jätehuolto alalla jo vuodesta 1962. Vuosikymmenien kokemus viemärihuoltotöistä ja teollisuuden puhtaanapidosta takaavat toivotun lopputuloksen ja tyytyväisen asiakkaan.

Resursseja.

Arokivi oy:n palveluksessa on n. 20 työntekijää. Tämä yhdistelmä mahdollistaa erittäin laajan ja tehokkaan palveluntarjonnan.

Tahtoa.

Perheyrityksenä aloittanut Arokivi Oy on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman tehokasta ja laadukasta palvelua.

Palvelut

Yhdistelmäautopalvelut
Yhdistelmäautokalustolla hoidetaan niin teollisuuden erikoissäiliöiden, kaivojen ja putkistojen kuin suurimpien runkoviemärien tyhjennykset ja puhdistukset.

Kohteet:
Viemäreiden ja putkistojen huuhtelu
Vesikaivojen imu ja pesu
Putkistojen sulatus
Tukosten aukaisu
Loka-autopalvelut


Putkistojen tv-kuvaukset
Putkistokuvausta käytetään jos putkisto tukkeutuu toistuvasti ja halutaan selvittää mistä tukokset johtuvat. Kuvausta käytetään myös ennaltaehkäisevässä kuntoarvoinnissa sekä luovutustarkastusta varten ja vikojen määrittelyssä. Kuvaus aloitetaan yleensä putkiston painepuhdistuksella joka hoidetaan yhdistelmäautolla. Kuvaustyön jälkeen tilaaja saa kuvauskesta dvd- tallenteen sekä kirjallisen raportin, mistä selviää putkiston kunto.

Kohteet:
Viemäriputkistot
Kattokaivot ja –putket
Salaojat
Pumppaamot
Ym. putkistot ja kanavat

Korkeapainepesut
Korkeapainepesua paineistetulla vedellä. Pesuteho syntyy käytettävän vesimäärän ja paineen aikaansaamasta iskuvoimasta. Ympäristöystävällinen menetelmä, jossa paineen ansiosta käyettävä vesimäärä on vähäinen.

Kohteet:
Säiliöiden ja putkistojen pesut
Viemärien ja putkistojen avaukset ja huuhtelut
Lämmönvaihtimien, haihduttimien ym. pesut
Kattilalaitosten pesut
Pinnotteiden poistot
Vesipiikkaus
Kuumavesipesutyöt ja jäänsulatukset
Säiliöpesupää on pieni, mutta tehokas. Käyttö kaikenlaisten säiliöiden, reaktoreiden ja voimalaitoskattiloiden korkeapainepesuun. Laitteet on varustettu erikoissuuttimilla, teholtaan 500-3000 bar.

Suurtehoimuroinnit
Suurtehoimuri imee materiaalin alipaineen voimalla.Soveltuu hyvin  teollisuuden ja kiinteistöjen vaativiin puhdistuksiin. Suurtehoimurilla voidaan puhaltaa myös sepeliä, lecasoraa sekä jauhemaisia ja raemaisia aineita. Työ on lähes pölytöntä ja nopeaa. Myös kosteiden / märkien aineiden imurointi on mahdollista.

Imettäviä materiaaleja mm.:
Sahanpurut, hake
Turve
Sammal
Puhallusvilla
Kevytsora
Sora ja maa-ainekset
Singeli
Tuhka ja kaikki hiili

Teollisuuskohteet:
Kuljettimien ja linjastojen imut
Säiliöiden ja altaiden imurointi ja tyhjennys
Kalkin imu ja puhallus
Lentotuhkan imut
Uunien puhdistusimut

Saneerauskohteet:
Ylä-ja alapohjien eristeimut
Alapohjien maan imut
Vaarallisten aineiden kuljetukset
ADR-katsastetulla imusäiliöautolla nestemäisten ja pastamaisten aineiden kuljetus.

Wc-vuokraukset
Käymälät ja jätehuolto kuuluvat tärkeänä osana eri tapahtumissa, esim. festivaalit, erialiset tapahtumat ja työmaat. Kemiallista wc:tä voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole viemäriin kytkentämahdollisuutta.

Tietosuoja-astiat
Nykyään tietoa, jota ei ole tarkoitettu kaikkien nähtäväksi, käsitellään lähes jokaisessa virastossa, yrityksessä ja yhteisössä. Tietosuojamateriaali kuljetetaan tuhottavaksi.
 
Vaihtolava-ja kuljetuspalvelut
Käytössämme on useita  erikokoisia lavoja.
Lavat varustettu koukku / vaijeritartunnoilla.

Kuljetuspalveluihimme kuuluu myös  puunajo.